etusivu tilukset oriit tammat kasvatus

Tervetuloa Kaihovaaraan!

Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan - ei myöskään tämän tallin tarina. Julia Kaihovaara ei ollut koskaan edes ajatellut ostavansa oikeasti hevostallin - saati sitten täyttävänsä sen suomenhevosilla. Siitä huolimatta ylelliseen kaupunkielämään tottunut nainen päätyi siihen pisteeseen monen mutkan kautta. Julian isä oli nimittäin voittanut lotossa sievoisen summan ja mihinpä muuhunkaan hän olisi voittorahansa käyttänyt kuin tyttärensä syntymäpäivälahjaan eli hevostalliin. Sitähän Julia oli pyytänyt. Tosin melkein kaksikymmentä vuotta sitten.

Lopulta tuolle pahaiselle hevostilalle löytyi Julian sydämestä korvaamaton paikka, vaikka tallin sijainti ei toivottu ollutkaan. Tätä nykyä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Kaihovaara koostuu toinen toistaan suuremmista persoonista niin hevosten, kuin kaksilahkeistenkin puolesta.

Kaihovaaran tärkein toimintamuoto on suomenhevosten kasvatus ja jalostus. Tavoitteena on tuoda virtuaalimaailmaan ihan uudenlaisia, laadukkaita kenttä- ja yleishevosista koostuvia linjoja. Kasvatuksen ohella tilalla järjestetään aina silloin tällöin myös erilaisia tapahtumia, joka tarkoittaa meillä päin pääasiassa kenttäratsastuksen eri osa-alueiden kilpailuita.

- Julia & Emil Kaihovaara
VRL-14333

Suosittelemme

Korpihovi, Räiskyvän Suomenhevoset, Sotamaalaus, Pähkinälaakso, Teilikorpi, Haltiasalo, Hiivurin Suomenhevoset, Myrskylä, Vappulan Kartano

Ota yhteyttä

hazelrosenhof@gmail.com
Keskusta

Peukuta tallilistalla! ❤

copyright © Kaihovaara 2019 / webdesign © Cery 2019