Kasvatus

Shetlanninponien kasvattaminen on Liljegårdin tärkein toimintamuoto. Tavoitteena onkin kasvattaa käyttöominaisuuksiltaan valjakkoajoon erinomaisesti soveltuvia poneja, joilla on myös hyvä luonne ja korrekti rakenne. Jokaiseen kasvattiin halutaan kuitenkin panostaa yksilönä, eikä tuottaa massatuotannon lailla tusinaa keskenään samanlaisia poneja.

Myyntiehtoina ovat kasvatin rekisteröiminen sekä sivujen säilyttäminen - kaikki muu aktiviteetti ja toiminta on pelkkää plussaa! Kantakirjakelpoisten kasvattien kohdalla kantakirjaaminen on toivottavaa, muttei pakollista. Kasvattajana haluan olla tarvittaessa tukena ja apuna, joten kysyttäessä tarjoan mielelläni muun muassa kisausapua sekä päiväkirjamerkintöjä.

Arvostan sitä, että ostotarjousta jättäessä kerrotaan rehellisesti, mitä kasvatin kanssa tultaisiin tekemään tulevaisuudessa. Myyn mielelläni poneja myös rentoihin koteihin vaikkapa tarinointiin tai tuntikäyttöön - ei siis aina tarvitse olla luvassa varsinaista kisakotia tai meriittien keräämistä. Mikäli haluat luopua kasvatista, niin toivoisin, että ottaisit minuun ensimmäisenä yhteyttä. Voin ottaa ponin takaisin tai se voidaan myydä eteenpäin.

Kasvattia rekisteröidessä kasvattajaksi merkitään LILJ4091 ja kasvattajanimeksi Liljegårds. Syntymämaaksi voi halutessaan merkitä Suomi.

Kasvatit vuosilta 2019 - 2020

Varsa Syntynyt Isä Emä Omistaja
she-t. Liljegårds Chubby Hubby 29.09.2019 Burbacka Chupa Cabra Wyat Baerrito Päikesaari

Webdesign © Cery 2019
Kuvat © You Know
Kaikki muu materiaali © VRL-14333

 

Tämä on virtuaalitalli ja jokainen tallin hevonen on virtuaalihevonen

 

Anna äänesi Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!