Playground's Supernova Sequins

 

Shetlanninponi, tamma
Syntynyt 05.06.2019 (3-vuotias)
Rekisterinumero VH19-017-0419
Kulomusta, 98cm
Kasvattaja Playground Ponies
Omistaja Liljegård (VRL-14333)

Valjakkopainotus: taso Noviisi
Kilpailee porrastetuissa

20.09.2019 KTK-III (15 + 17 + 15 + 16 = 63p.)

Sinta on perinyt vanhemmiltaan joitain varsin kivoja ominaisuuksia, mutta siitä huolimatta sillä on melko omalaatuisiakin piirteitä. Ensinnäkin tamma tuntee hyvin oman arvonsa, eikä se pelkää näyttää sitä muille. Toimeen se tulee kyllä kaikkien kanssa - oli kyseessä sitten ihmiset tai muut nelijalkaiset. Käsiteltäessä se ei kuitenkaan ole ehkä se kaikista helpoin poni. Hoidettavana tamma tosin voisi olla päiviä, mutta hoitajan pää sitä tuskin kestäisi. Sinta pyörii paljon, eikä se malta pitää koipiaan hetkeäkään paikallaan karsinassaan. Sen täytyy saada tutkia hoitajansa taskut sekä harjapakki ja tietysti myös nähdä, mitä sen karsinassa puuhaillaan. Erityisesti kengittäessä tamma saattaa olla melko rasittava, mutta eläinlääkärin käsittelystä se suoriutuu yleensä ihan näppärästi.

Taluttaessa Sintalla on usein oma mielipiteensä menosuunnasta. Joskus sitä kiinnostaa ruoka tai toinen poni, joskus se seikkailee ja häslää ihan muuten vain. Traileriin meno on toisinaan hyvinkin mielenkiintoinen prosessi, josta voi selvitä joko viidessä minuutissa tai kahdessa tunnissa. Ja tämä tuntuu riippuvan ihan päivästä tai tähtien asennosta. Matkustaessa Sinta on kuitenkin suhteellisen rauhallinen, eikä vaadi välttämättä kaveria tai erityistä virikettä matkalle, kunhan esinnä selvitään kärryyn saakka. Kisapaikalla kaikki uusi ja outo kiinnostaa Sintaa aivan valtavasti. Tamman mahdollinen jännittyneisyys yleensä johtuukin siitä, että se on niin valtavan utelias, ettei se malta keskittyä oleelliseen.

Valjakkoponina Sinta on todella hieno, kunhan sitä osaa käsitellä silkkihansikkain. Tammalla on hienot liikkeet, se on reipas ja sillä on hyvä työmotivaatio. Sinta ottaa kuitenkin helposti nokkiinsa liian voimakkaista ohjasavuista tai epäselvistä avuista ja tekee aina juuri sen verran kuin siltä vaaditaan. Ilmaiseksi tamma ei mitään tee ja mielellään testaakin parhaansa mukaan uusia käsittelijöitään. Kun tamman kanssa klikkaa ja se saa hänen korkeutensa arvoista huomiota, niin palaset kuitenkin loksahtelevat helposti kohdalleen ja Sinta on mitä hienoin ajoponi, joka tekee parhaansa ja suorittaa liikkeitä hyvällä mekaniikalla.

i. Pink Tux Et Pompadour
KTK-I
mpäis, 86cm
ii. Penguin Tuxedo
rnpäis, 85cmevm
iii. Feeling Like A Monkeyevm
iie. Pearls & Gownsevm
ie. Pink Buns
m, 84cmevm
iei. Cinnamon Copevm
iee. Pink Lipstick Stainsevm
e. Galatea
KTK-III, SHLA-III, YLA3
m, 100cm
ei. Nemorande K
rnpäis, 93cmevm
eii. Bosse Brottom evm
eie. Binarande evm
ee. Kiki af Bäcka
rt, 95cmevm
eei. Q af Bäckaevm
eee. Cicievm
Varsa Syntynyt Toinen vanhempi Omistaja
o/t. Nimi 00.00.0000 i/e. Nimi Omistaja

Valjakkoajossa 1424.05 ominaisuuspistettä, tasolla 4/3

Kuuliaisuus ja luonne 813.01
Tarkkuus ja ketteryys 611.04

Näyttelyt

00.00.00 Paikka: Luokka 0/00

Muut kilpailut

00.00.00 Paikka: Luokka 0/00

1. jotainkuuta 2019: Otsikko, kirjoittajana omistaja


Webdesign © Cery 2019, VRL-00816
Kuvat © You Know
Kaikki muu materiaali © VRL-14333

 

Tämä on virtuaalitalli ja jokainen tallin hevonen on virtuaalihevonen

 

Anna äänesi Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!